Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Manchester United moet nadenken over hun vooruitzichten

De winstgevendheid van een voetbalclub hangt nauw samen met de prestaties van zijn team. Na het winnen van de Champions League vorig seizoen werd het Liverpool shirt bijvoorbeeld een bestseller. Liverpool verwierf dus niet alleen bekendheid, maar ook enorme winsten. Maar nu geldt het tegenovergestelde voor Manchester United.

In het verleden was Manchester United een prestigieuze club als Liverpool. Ze wonnen 13 Premier League-titels in hun geschiedenis. Daarom waren veel sponsors bereid om met hen samen te werken. In 2014 heeft Chevrolet een zevenjarig sponsorcontract met hen ondertekend, zodat we het Chevrolet-logo op het Manchester United shirt kunnen zien. Maar nu is de kracht van Manchester United zo erg gedaald dat ze dit seizoen tot nu toe niet eens in de top vier in de Premier League hebben kunnen komen.

Als gevolg hiervan is Chevrolet teleurgesteld over de club: ze hebben besloten hun sponsorcontract niet te verlengen wanneer het afloopt. Het is een grote klap voor Manchester United en ze moeten echt nadenken over hun vooruitzichten.

+ نوشته شده در  دوشنبه 22 مهر 1398ساعت 20:36  توسط yidao liu 

Manchester United is Mourinho een verontschuldiging verschuldigd

Er is geen twijfel dat Jose Mourinho een geweldige en visionaire coach is. Manchester United waardeerde hem echter niet, dus in december vorig jaar trok hij het Manchester United shirt uit. In die tijd had hij zelfs last van de onvrede van de hele club en het schelden van de fans.

Maar nu voelen veel fans van Manchester United zich schuldig aan hem. Omdat zijn opvattingen over veel dingen als juist worden beschouwd. Allereerst was de club nog steeds in de strijd om de Premier League-titel toen hij de leiding had, maar na zijn vertrek werden ze volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. Ten tweede geloofde hij dat Paul Pogba niet de hoeksteen van Manchester United kon zijn. En het blijkt dat Pogba ondanks zijn bekwaamheid geen verantwoordelijke speler is.

Daarom is Manchester United Mourinho een verontschuldiging verschuldigd voor het ontslaan van hem om Pogba te houden. Nu is de relatie van Pogba met Manchester United gespannen en hij is vastbesloten de club te verlaten. Als gevolg hiervan zal hun ploeg moeten worden herbouwd of ze zullen geleidelijk hun reputatie verliezen.

+ نوشته شده در  شنبه 20 مهر 1398ساعت 22:57  توسط yidao liu 

De erfenis van Messi is niet gestopt

Tot nu toe concurreren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo al tien jaar. Maar dit seizoen was Ronaldo nog indrukwekkender. Omdat hij het Juventus shirt droeg, staat zijn team nu bovenaan de Serie A-tafel. Terwijl Barcelona het dit seizoen daarentegen niet goed heeft gedaan.

Voor de wedstrijd van gisteren tegen Sevilla stond Barcelona op de vierde plaats in La Liga. De positie beschadigde duidelijk hun reputatie, omdat ze vorig seizoen La Liga-kampioen waren. Er was echter een reden voor dit resultaat, namelijk dat Messi het Barcelona shirt sinds het begin van dit seizoen niet meer had gedragen. Hij had last van een dijspierspanning. Maar hij is hersteld en speelde de wedstrijd van gisteren. Zijn verschijning maakte Barcelona meteen een ander team.

Ze speelden zelfverzekerder en tactischer. Het was alsof Messi zijn teamgenoten activeerde. In de wedstrijd scoorden Luis Suarez, Arturo Vidal en Ousmane Dembele van Barcelona elk een doelpunt, terwijl Messi ook een vrije trap scoorde. Uiteindelijk wonnen ze met 4-0. De erfenis van Messi is dus niet gestopt.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 17 مهر 1398ساعت 15:33  توسط yidao liu 

Het is Messi die Valverde kan redden

Om eerlijk te zijn, dit seizoen is Barca tot nu toe niet ideaal geweest. Ze wonnen vorig seizoen La Liga maar staan ​​nu vierde in de tabel. Ze worden zelfs overschaduwd door het Real Madrid shirt. Als gevolg hiervan wordt hun coach Eesto Valverde nu bekritiseerd door fans.

Valverde is altijd een controversiële coach geweest. Vorig seizoen, hoewel hij Barcelona leidde om de La Liga-titel te winnen, maar in de halve finale van de Champions League, werden ze volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. In combinatie met de achterblijvende rang van Barca tot nu toe dit seizoen, vinden veel boze fans dat hij niet fit is om dit team te blijven coachen. Dus hij is in gevaar, en wie kan hem redden? Het antwoord is Lionel Messi.

Op 3 oktober speelde Barcelona tegen Inter Milan in de groepswedstrijd van Champions League. Het is een heel belangrijke game, dus Valverde maakte Messi als starter. In de wedstrijd, hoewel Messi geen doelpunten maakte, hielp zijn belangrijke assist Barcelona het spel te winnen. Daarom redde Messi Valverde van kritiek.

+ نوشته شده در  جمعه 12 مهر 1398ساعت 19:57  توسط yidao liu 

Georgina Rodriguez is een gelukkige vrouw

Het gelukkigste in het leven is dat degene van wie je houdt ook verliefd op je is, en Georgina Rodriguez is nu zo'n gelukkige vrouw. Ze werkte als verkoopster in een luxe winkel en leidde een gewoon leven. Toen ontmoette ze Cristiano Ronaldo en werd zijn vriendin. Nu is het haar gelukkigste om een ​​ Juventus shirt te dragen om hem te zien spelen.

Maar eigenlijk vond Georgina Ronaldo al heel lang geleden leuk, toen hij nog het Real Madrid shirt droeg. Ze had zijn nieuws gevolgd, maar was op dat moment druk aan het werk, dus ze had niet veel tijd om hem te zien spelen. Tot die dag verscheen hij op haar werkplek en ze werden op het eerste gezicht verliefd. Toen ontwikkelden ze zich snel tot minnaars en nu neemt Ronaldo haar vaak mee naar wedstrijden.

Onlangs gaf Georgina een interview aan een Italiaanse krant. In het interview zei ze: "Ik heb altijd al een gelukkige vrouw willen zijn met de man en kinderen die van me houden, en dat is wat ik nu heb. Ik hou van Cristiano Ronaldo. Ik zal goed voor hem zorgen en opkijken naar hem voor altijd. "

+ نوشته شده در  دوشنبه 8 مهر 1398ساعت 16:27  توسط yidao liu 

Messi is nog steeds de koning van de voetbalwereld

Eerlijk gezegd begon Barcelona het seizoen niet goed. Ze hebben nog geen vier wedstrijden op rij gewonnen. De belangrijkste reden is dat Lionel Messi, hun toonaangevende scorer, het Barcelona shirt niet heeft gedragen en speelt. Messi gemiddeld meer dan 50 doelpunten per seizoen in La Liga. Dus zodra hij speelt, zal Barca de kracht vergroten.

Tijdens de zojuist afgesloten FIFA Jaarlijkse prijsuitreiking ontving Messi nog een grote eer. Hij werd uitgeroepen tot FIFA-speler van het jaar 2019. Het resultaat was vrij onverwacht omdat veel mensen dachten dat Van Dijk de prijs meer verdiende. Vorig seizoen was zijn optreden zeer indrukwekkend. Zijn Liverpool shirt verscheen niet alleen in de Premier League-finale, maar ook in de Champions League-finale. En uiteindelijk hielp hij Liverpool de Champions League-titel te winnen.

De prestaties van Messi verloren echter niet van Van Dijk. Hij was vorig seizoen topscorer in La Liga en won de Golden Boot. Hij creëerde met één hand 49 doelpunten voor Barca, goed voor 54,5% van de totale doelpunten van het team, dus hij is nog steeds de koning van de voetbalwereld.

+ نوشته شده در  سه شنبه 2 مهر 1398ساعت 16:05  توسط yidao liu